Trabzonspor-Başakşehir muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 5.  haftasında Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Trabzonspor-Başakşehir muhtemel 11'ler
17 Ekim 2020 - 03:59 - Güncelleme: 17 Ekim 2020 - 23:55
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 5. haftasında Trabzonspor ile Başakşehir kozlarını paylaşacak.

Medical Park Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Edgar Le, Vitor Hugo, Marlon, Baker, Kamil Ahmet, Abdülkadir Ömür, Afobe, Diabate, Djaniny

Başakşehir: Mert, Caicara, Skrtel, Epureanu, Hasan Ali, Mahmut, Aleksic, Visca, Mete Kaan, Crivelli, Demba Ba
Eksikler

Trabzonspor:  Tröndsen ve Flavio

Başakşehir: Azubuike, Chadli

Afobe umutlandırdı, Gaziantep'te yıkım

Geçen sezon şampiyonluğu kaçıran Trabzonspor, yaz transfer döneminde önemli yaralar aldı. Ancak 3. hafta Yeni Malatyaspor karşısında alınan 3-1'lik galibiyet, bordo-mavili taraftarların umutlanmasına sebep oldu. Milli maç öncesinde ise Gaziantep FK ile deplasmanda 2 puan bıraktılar ve yeniden akıllarda soru işareti oluşturdu. Bordo-mavililer, şampiyonluk yarışında yer alacağını kanıtlamak istiyorsa çıkışa geçmek için çok geç kalmamalı.

Son şampiyon galibiyetle tanışamadı

Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Başakşehir'in başlangıcı büyük hayal kırıklığı oldu. İlk 5 maçta 1 beraberlik, 4 mağlubiyet alan İstanbul ekibi, henüz golle de tanışamadı. Milli ara sonrası yeni transferlerin uyumuyla birlikte toparlanma sürecine girip girmediklerini Trabzonspor karşısında göreceğiz.

Trabzonspor galibiyeti unuttu

Trabzonspor ile Başakşehir arasında oynanan son 10 maçın 5'i berabere bitti. Başakşehir ise 5 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum