Trabzonspor'da iki transfer tamam

Uzun süredir görüşülen Serdar Taşçı ile her konuda anlaşan bordo-mavililer önümüzdeki hafta işi imzaya dökecek. Transferdeki bir diğer isim Ndiaye’de de mutlu sona çok yaklaşıldı.

Trabzonspor'da iki transfer tamam
03 Haziran 2017 - 10:43

Trabzonspor iki transferi bitirmeye çok yaklaştı. Bordo-mavililer için önümüzdeki haftanın hareketli geçmesi beklenirken, iki futbolcuya da imza attırılması gündemde. 

Yeni sezonda transferi erkenden bitirip, 50. yıl kadrosunu şekillendirmenin peşinde olan Trabzonspor’un gündemindeki iki isim ile el sıkıştığı, imzaların bu hafta içinde atılabileceği iddia edildi. 

TERCİHİ TRABZONSPOR

İlk isim Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren ve teknik direktör Ersun Yanal’ın uzun süredir kadrosunda görmek istediği Serdar Taşçı. Birçok teklif almasına rağmen tercihini kendisini çok isteyen Trabzonspor’dan yana kullanan yıldız stoperin Türkiye’ye gelip, 3 yıllık resmi imzayı atacağı gelen haberler arasında. 

NDİAYE DE SONUÇLANIYOR

Karadeniz temsilcisinin bir diğer transferi ise Ndiaye. Bu sezon Osmanlıspor’da büyük işler yapan orta sahanın yıldızıyla ve menajeriyle görüşmeler sonunda olumlu yanıt alındı.

Ersun Yanal’ın devreye girmesi, bu transferin sonuçlanmasında önemli rol oynadığı ifade edildi. Ankara temsilcisiyle yapılan pazarlıklarında sonuna gelindiği hafta başında son pürüzlerin konuşulacağı ve transfere son noktanın konulacağı iddialar arasında. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum