Leicester'ın yıldızı Fenerbahçeliler'i takibe aldı

Leicester City ile peri masalı yaşayan ve iki sezon önce Premier Lig'de şampiyonluğa ulaşan Kasper Schmeichel, Fenerbahçeli futbolcuları sosyal medyadan takibe aldı.

Leicester'ın yıldızı Fenerbahçeliler'i takibe aldı
03 Haziran 2017 - 10:53 - Güncelleme: 03 Haziran 2017 - 11:01

İngilter Premier Lig'de 2015-2016 sezonunda Leicester City ile sürpriz bir şampiyonluğa imza atarak tüm dikkatleri üzerine çeken Kasper Schmeichel, Instagram'dan Fenerbahçeli oyuncuları takip etmeye başladı. 

AKILLARDA SORU İŞARETİ BIRAKTI

Danimarkalı kalecinin Sarı-Lacivertli ekibin formasını giyen Robin van Persie ve Volkan Demirel'i takibe alması kafalarda soru işaretlerine sebep oldu. Zira kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin önemli bir kaleci transfer etmek için çalışmaları sürdürdüğü biliniyor. Bu konuda en çok öne çıkan isim Arsenal forması giyen David Ospina olarak görünüyor.


HOCASI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

İki sezon önce şampiyonluğa ulaşan ve geçtiğimiz sezon küme düşmeme mücadelesi veren Leicester'da yaşanan problemler nedeniyle Danimarkalı kalecinin takımdan ayrılması gündeme gelmiş ancak Tilkiler'de teknik direktör Craig Shakespeare oyuncu için teklif olmadığını ve kulüpte mutlu olduğunu açıklamıştı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum