Trabzonspor'da transfer hareketleniyor

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen bordo-mavililer, kampa tam kadro gitmenin peşinde. Fırtına, peşinde olduğu Vagner Love, Ndiaye ve Gökhan İnler ile bu hafta son görüşmeleri yapıp, transferde ilk imzaları attırmak istiyor.

Trabzonspor'da transfer hareketleniyor
11 Haziran 2017 - 11:42

50. yılını kutlayacağı yeni sezon için transfer çalışmaları sürdüren Trabzonspor, talip olduğu futbolculara bu hafta imza attırmayı hedefliyor. 

Bu sezon Alanyaspor’da 23 golle krallık tahtına oturan Vagner Love’un yanı sıra Beşiktaş’ta istediği kadar şans bulamadığı için mutsuz olan Gökhan İnler ve Osmanlıspor’daki performansıyla devleri peşine takan Badou Ndiaye’nin takımlarıyla görüşmelerini sürdüren bordo-Mavililer, artık noktayı koymaya yaklaştı. 

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun, “Gerekirse oturur konuşuruz” demesinin ardından daha önce Brezilyalı oyuncuyu ikna eden yönetim, bu hafta içerisinde Akdeniz temsilcisiyle masaya oturacak. 

GÖKHAN’IN MENAJERİ GELİYOR

Her sezon Osmanlıspor’a istediği oyuncularda kolaylık sağlayan Karadeniz ekibi, Ndiaye transferini bu nedenle en uygun şartlara çözmenin peşinde. Başkent ekibinin 5 milyon euro istediği orta saha oyuncusunu bir oyuncu artı para ile çözmeye çalışan Trabzonspor, bu konuya da birkaç gün içinde netlik kazandıracak. 

Gökhan İnler için ise siya-beyazlı kulüpten onay alınmıştı. Hafta içinde oyuncunun menajeri İstanbul’a gelecek ve son detaylar görüşülecek.

SERDAR HABER BEKLİYOR

Geçen sezondan bu yana kadrosuna katmak istediği Spartak Moskova’nın başarılı stoperi Serdar Taşçı’da da olumlu gelişmeler yaşayan Trabzon temsilcisi, hem Rus ekibiyle hem de gurbetçi savunmacıyla her konuda anlaşmaya vardı. Bu transferde Fırtına işi yalnızca imzaya bıraktı. 


30 yaşındaki futbolcuyla prensip anlaşmasına varan yönetim, yapılan son görüşmede, Serdar’a, “Kamp tarihi sana bildirilecek. O zamana kadar tatilini yap ve imza töreni için bizden haber bekle” dediği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum