Trabzonspor'da ''veda'' gibi açıklama

Süper Lig'de şampiyonluğu son haftalarda kaybeden Trabzonspor'da forma giyen başarılı oyuncu Filip Novak, bordo-mavili kulübü hem eleştirdi hem de 'veda' gibi bir açıklama yaptı.

Trabzonspor'da ''veda'' gibi açıklama
28 Temmuz 2020 - 16:20
Trabzonspor'da sezonun en başarılı isimlerinden olan Filip Novak, geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bu sezon Trabzonspor formasıyla 41 maçta 10 gol atıp, 1 de asist yapan Novak sözleşmesinin uzatılması için kulübünden teklif aldığını ancak diğer seçenekleri de değerlendirebileceğini söyledi.

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren Novak, şampiyonluğu kaçırdıkları için üzgün olduğunu 'Gerçekten çok üzgünüm. Koronavirüsten sonraki karşılaşmalarda pek başarılı olamadık. 32. hafta maçında Denizlispor'a yenildik. Eğer kazansaydık şampiyonluğa ulaşabilirdik. Ne yazık ki üst üste iki kez kaybettik' sözleriyle dile getirdi.



'Hangi teklif iyiyse ona gideceğim'

Transfer görüşmeleri ve aldığı teklifler hakkında da kısa bir açıklama yapan başarılı savunma oyuncusu 'Menajerimle görüşmelerimiz sürüyor. Burada da sözleşmeyi uzatmak için bir teklif aldım. Ayrıca başka seçeneklerimiz de var, ancak kupa finalinden önce onlarla konuşmayı ve düşünmeyi hiç uygun bulmuyorum. Şu an Trabzonspor forması giyiyorum ve bir kupa kazanmak istiyorum. Final maçından sonra geleceğimle ilgili karar vereceğim. Tekliflere bakacağız ve benim için hangisi iyiyse ona gideceğim' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un kendisine geç teklif yaptığını da gizlemeyen Novak 'Sözleşmeyi imzalamak istediğimi hiçbir zaman gizlemedim, ama maalesef uzun sürdü. Kulüp bekledi. Hoş bir şey değildi. Onlardan teklif geldiği anda sezonun sonuna kadar beklemeye ve tüm seçenekleri önüme koymaya karar verdim' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum