Trabzonspor haciz kararını düşürdü

Onazi, Mbia ve Medjani’nin menajeri Mazlum Ali Bilecan, menajerlik ücretinin ödenmediği gerekçesiyle haciz kararı aldırmıştı. Trabzonspor haciz olayına çözümü buldu.

Trabzonspor haciz kararını düşürdü
29 Mayıs 2017 - 11:51 - Güncelleme: 29 Mayıs 2017 - 11:55

Trabzonspor'un müzesinde bulunan ve haciz kararı alınan 6 şampiyonluk kupası, yapılan itiraz sonucu kaldırıldığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Trabzonspor Kulübü’nün Trabzon İcra Dairesine yaptığı itirazda, şampiyonluk kupalarının Trabzonspor Kulübü Derneğine, hacze konu borcun ise Trabzonspor Sportif AŞ'ye ait olduğu ifade etti.

DERNEĞE AİT

Manevi değeri bulunan kulüp kupalarının müzede kulüp derneği ile camiaya mal olduğu, haciz yapılan adresin de derneğe ait olduğu ve alınan kararın yürütülmesinin mümkün olmadığı öne sürülerek, işlemin kaldırılması Trabzon İcra Dairesi’nden talep edildi.

Kulüp başkanı Muharrem Usta tarafından görevlendirilen avukatların müracaatı sonucu Trabzon İcra Dairesinde itirazın kabul edildiği ve haciz işleminin kaldırıldığı belirlendi.

Stephane Mbia, Ogenyi Onazi ve Carl Medjani gibi oyuncuların menajerlik ücreti nedeniyle meydana gelen olay geçen hafta yankı bulmuştu. Söz konusu haciz tutarı 1 milyon 350 bin euro.


YORUMLAR

  • 0 Yorum