Szczesny'den Fenerbahçe'yi üzebilecek haber

Daha önce Arsenal'a döneceğini açıklayan Wojciech Szczesny'nin İtalya'da kalmak istemesi Fenerbahçe'nin Ospina transferine darbe vurabilir.

Szczesny'den Fenerbahçe'yi üzebilecek haber
29 Mayıs 2017 - 11:57

Bonservisi Arsenal'da olan ve son iki sezonu Roma'da geçiren Wojciech Szczesny'nin Londra kulübüne dönmesi Fenerbahçe'nin David Ospina transferi için en önemli etkenlerden biriydi. Ancak Leh kalecinin İtalya'da kalma isteği transferi engelleyebilir.

NAPOLİ'YE GİTMEK İSTİYOR

İtalyan Il Mattino'nun haberine göre son iki sezonu Roma'da geçiren Szczesny, Arsenal'a dönüp Petr Cech'in ardında ikinci kaleci olmaktansa Napoli'da Pepe Reina ile forma savaşı vermek istiyor. Kaynaklara göre Polonyalı file bekçisinin Güney İtalya ekibine transfer olmak için çok istekli olduğu da belirtildi.

SZCZESNY'NİN DÖNMEK İSTEMEMESİ TRANSFERİ ENGELLEYEBİLİR

Ancak 27 yaşındaki kalecinin yeniden kadroya dönmesini planlayan Arsenal, transfer çalışmalarını bu duruma göre yürütüyor. Bu bağlamda Fenerbahçe'nin çok istediği iddia edilen David Ospina'yı satmaya hazırlanan Londra kulübü, Szczesny'nin dönmemesi durumunda transferi engelleyebilir.

OSPINA'NIN ALTERNATİFLERİ MEVCUT

Kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe ise David Ospina'nın yanı sıra Udinese forması giyen Orentis Karnezis, Bursasporlu Harun Tekin ve İran'da Persepolis forması giyen Alireza Beiranvand'ı alternatifler olarak listesinde bulunduruyor.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum