Trabzonspor ilk 5 haftada kaç puan toplar?

Yaptığı transferler ile dikkat çeken Trabzonspor, uzun süren şampiyonluk hasretini bu sezon sona erdirmeyi planlıyor. Peki bordo mavili takımı nasıl bir sezon açılışı bekliyor?

Trabzonspor ilk 5 haftada kaç puan toplar?
09 Ağustos 2021 - 15:38 - Güncelleme: 09 Ağustos 2021 - 16:08
Trabzonspor, yaptığı transferlerler ile şampiyonluk yarışında iddiasını ortaya koydu. Abdullah Avcı yönetimindeki bordo mavili takımın hedefi, uzun süredir istenen şampiyonluğu bu sezon Trabzon'a getirmek. 

Geçtiğimiz sezonun başı Trabzonspor için çok kötü geçmişti. Bordo mavili takım, oynadığı ilk 5 maçın sadece 1'ini kazanmıştı. İlk 8 haftada ise sadece 1 galibiyet vardı. Bu kötü başlangıç yüzünden Trabzonspor, geçen sene şampiyonluk yarışına çok erken havlu atmıştı. O yüzden bu sene Trabzonspor, iddiasını göstermek istiyorsa iyi başlamak çok önemli.

Trabzonspor lige kötü başlıyor

Trabzonspor, 2019-20 sezonuna da istediği gibi bir giriş yapamamış ve oynadığı ilk 5 maçın yine sadece 1'ini kazanabilmişti. Üç sezon önce de durum aynıydı. Trabzonspor, bu kez 5'te 2 yapabilmişti. Trabzonspor'un son sezonlarda lige iyi başlayamadığı görülüyor. Bu sezon başı Avcı ve ekibi için çok kritik.

Zorlu maçlar Trabzon'u bekliyor

Bordo mavili takım, bu sezona Yeni Malatyaspor deplasmanı ile başlayacak. Ardından içeride Sivasspor, deplasmanda Giresunspor, içeride Galatasaray ve İstanbul'da Kasımpaşa maçı ile 5 haftalık serüven sona erecek. Galatasaray derbisi Trabzonspor için oldukça kritik. Şampiyonluk yarışındaki doğrudan rakiplerinden olan Galatasaray'a karşı bir mesaj maçı niteliği taşıyacak bir karşılaşma. 

Trabzonspor'un ilk 5 haftasında zorlu maçları var ancak yarışta iddialı olmak istiyorlarsa son 3 senedir kötü geçen başlangıcın üzerine koymaları gerekiyor.

Trabzonspor'un ilk 5 haftası

1. hafta: Yeni Malatyaspor - Trabzonspor
2. hafta: Trabzonspor - Sivasspor
3. hafta: Giresunspor - Trabzonspor
4. hafta: Trabzonspor - Galatasaray
5. hafta: Kasımpaşa - Trabzonspor

YORUMLAR

  • 0 Yorum