Trabzonspor Sosa'ya servet önerdi

Trabzonspor, transfer sezonu bitmeden Jose Sosa'yı kadroya katmak için çalışıyor. Milan'ın bonservis bedeli konusunda tatmin olmaması, Sosa'nın ise Türkiye'ye sıcak bakmaması, Trabzonspor'un finansal gücünü kullanmasına neden oldu.

Trabzonspor Sosa'ya servet önerdi
01 Eylül 2017 - 12:42

Trabzonspor, transfer sezonu bitmeden Jose Sosa'yı kadroya katmak için çalışıyor. Milan'ın bonservis bedeli konusunda tatmin olmaması, Sosa'nın ise Türkiye'ye sıcak bakmaması, Trabzonspor'un finansal gücünü kullanmasına neden oldu. Milan, Beşiktaş'tan transfer ettiği Jose Sosa'dan beklediği verimi alamadı. Bu nedenle Milan'da gözden düşen Arjantinli oyuncu, yeni adresini arıyor. Ancak Arjantinli oyuncuya sadece Türkiye'den taliplerin olması, Sosa'nın canını sıktı.


Sosa kararsız

Jose Sosa ve Milan'ın Trabzonspor'dan gelen tüm teklifleri reddetmiş olması, Trabzonspor'un kesenin ağzını açmasına neden oldu. İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre, Bordo-Mavililer Sosa için Milan'a 7 milyon Euro, futbolcuya ise yıllık 5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme önerdi.

Türkiye'den gelen tekliflere şimdiye dek sıcak bakmayan Jose Sosa, Trabzonspor'un 5 milyon euro'luk maaş teklifi karşısında yelkenleri suya indirecek. Sosa'nın kariyeri boyunca en yüksek maaşı dahi 2,5 milyon euro'nun üzerinde değildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum