Göztepe, Galatasaray'dan Emrah Başsan'ı istiyor

Galatasaray'da forma şansı bulamayan Emrah Başsan, Galatasaray'dan gönderilmek isteniyor. Süper Lig'e kavuşan Göztepe ise Sabri Sarıoğlu'nun ardından Emrah Başsan'ı da renklerine katmak istiyor.

Göztepe, Galatasaray'dan Emrah Başsan'ı istiyor
01 Eylül 2017 - 12:25

Galatasaray'da forma şansı bulamayan Emrah Başsan, Galatasaray'dan gönderilmek isteniyor. Süper Lig'e kavuşan Göztepe ise Sabri Sarıoğlu'nun ardından Emrah Başsan'ı da renklerine katmak istiyor. 14 senelik hasretin ardından Göztepe yeniden Süper Lig'e yükseldi. Öncelikli hedefi Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen Göztepe, kadrosuna takviyeler yapmaya çalışıyor.


Sabri Sarıoğlu, Yoan Gouffran ve Nabil Ghilas gibi oyuncuları kadrosuna katan İzmir ekibi, kadrosunu deneyimli kanat oyuncusu Emrah Başsan ile kuvvetlendirmek istiyor. Sabri Sarıoğlu'nun formu sonrasında Göztepe bir başka Galatasaraylı futbolcuya okları çevirdi. Galatasaray'ın bonservisi ile göndermek istediği futbolcuyu kiralık olarak veya bonservissiz kadrosuna katmak istiyor.

Igor Tudor kadroda düşünmüyor

Galatasaray'da genç teknik direktör Igor Tudor, 25 yaşındaki kanat oyuncusu Emrah Başsan'ı kadroda düşünmüyor. Galatasaray'ın Antalyaspor'dan aldığı ama hiçbir verim alamadığı kanat oyuncusu, kiralık olarak gönderilmek isteniyor. Kanat oyuncusu, teknik ekibin raporu doğrultusunda gözden çıkarıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum