Transferde karar haftası! 3 yıldızdan biri imzalayacak

Galatasaray'da Lucas Torreira'nın partneri Avrupa maçı sonrasında belli olacak. Sarı-Kırmızılılar, bu hafta listesinde yer alan yıldızlarla bir görüşme daha yapacak. Sonrasında bu 3 yıldızdan 1'inin Galatasaray forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Transferde karar haftası! 3 yıldızdan biri imzalayacak
07 Ağustos 2023 - 09:54
Galatasaray, bu sezon için Lucas Torreira’nın yanına mutlaka tecrübeli ve yıldız bir oyuncu almak istiyor. Bu doğrultuda yönetim, 2 aya yakın bir süredir çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Transfer döneminin başından beri listenin ilk sırasında yer alan isim Leandro Paredes’ti. Arjantinlinin kulübü 6 milyon Euro’luk teklifi kabul etti.

Bu süre içerisinde 29 yaşındaki oyuncu, Lazio’nun dışında birkaç kulüple daha görüştü. Ancak temasların olumsuz sonuçlanması sonrasında Paredes, ibreyi tamamen sarı-kırmızılılara çevirdi.

Fred zora girdi ama...

İngiltere’nin köklü kulüplerinden Manchester United’ın formasını giyen Fred için de bonservis konusunda büyük problem yaşadı. Kırmızı Şeytanlar’ın, astronomik bir ücret talep etmesi, transferi zora soksa da bu hafta yeni bir görüşme daha yapılacak.

Brezilyalı için şu anda en ciddi aday olarak Galatasaray gözüküyor.

Ndombele'de pazarlıklar

Daha önce de gündeme gelen ve yeniden girişimlerin hızlandığı Tanguy Ndombele’nin de kaderi yakında belli olacak. Fransız oyuncu konusunda en ciddi takım Galatasaray. Yıldız oyuncunun kulübü Tottenham ile de pazarlıklar devam ediyor.

Sarı-Kırmızılılar’da hedef, 3 oyuncudan birini mutlaka kadrosuna katmak. Şampiyonlar Ligi elemesi sonrasında hafta içerisinde orta saha transferinin resmiyet kazanması hedefleniyor.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum