F.Bahçe'de sürpriz ayrılık ihtimali! Aylar önce geldi

Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Fenerbahçe'de bir yandan da takımdan ayrılacak isimler netleşmeye başladı. Sarı-lacivertlilerde geçtiğimiz sezon 6 milyon euroluk bonservisle sözleşme imzalayan yıldız futbolcunun takımdan ayrılacağı iddia edildi.

F.Bahçe'de sürpriz ayrılık ihtimali! Aylar önce geldi
07 Ağustos 2023 - 09:52
İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Tecrübeli teknik direktörün raporu doğrultusunda takımdan ayrılması planlanan isimler de netlik kazanmaya başladı. Süper Lig devinin geçtiğimiz yıl kadrosuna kattığı genç oyuncuyu takımdan göndermeye hazırlandığı öne sürüldü.

Sarı-lacivertlilerin genç yeteneğinin kiralık olarak takımdan ayrılabileceği vurgulandı.

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. 22 yaşındaki sol bekin kiralık olarak takımdan ayrılabileceği kaydedildi.

Twente altyapısında yetişen Jayden Oosterwolde'nin bonservisini Fenerbahçe geçtiğimiz sezon devre arasında 6 milyon euro karşılığında Parma'dan almıştı.

Hollandalı oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro. Jayden Oosterwolde'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek.

(Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum