Tudor kontralardan korkuyor

Bugün Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Galatasaray’da teknik patron Igor Tudor, maç öncesi talebelerini rakibin kontrataklarına karşı uyardı.

Tudor kontralardan korkuyor
16 Eylül 2017 - 12:09

Süper Lig’e hızlı bir başlangıç yaparak taraftarının rüzgarını da arkasına alan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Igor Tudor bu gece oynayacakları Kasımpaşa maçından çekiniyor. 

Kasımpaşa’yı mağlup edip Antalya beraberliğinin olumsuz etkilerini üzerinden atmak isteyen Galatasaray’da Tudor bu önemli karşılaşma öncesi futbolcularını sık sık bu rakibin kontratakları konusunda uyardığı öğrenildi. 

Antalyaspor ile oynanan maçta yaptığı oyuncu değişiklikleri tartışılan teknik direktör Tudor’un da sahalarında oynayacakları Kasımpaşa maçını kazanarak yeniden galibiyet serisi elde etme peşinde olduğu bildirildi.

“ONU DURDURUN”

Bu gece karşılaşacakları rakiplerinin ilk 4 haftalık performansını analiz eden Hırvat teknik adamın oyuncularını uyararak, “Kasımpaşa savunmada çok disiplinli bir takım. Ayrıca Trezeguet, Murillo ve Neumayr gibi tehlikeli oyunculara sahipler. Trezeguet’yi mutlaka durdurmamız gerek. Kontrataklara karşı önlem almalıyız. Atak yaparken arka tarafı kesinlikle boş bırakmayın. Rakibimizin güçlü ve hızlı oyuncuları var” diyerek maç öncesinde oyuncularının dikkatini çektiği bildirildi. 

TAKIMI ATEŞLEMEYE ÇALIŞIYOR

Lige iyi başlamalarına rağmen Antalya’da berabere kalınca bir anda baskı oluştuğunu da belirttiği öğrenilen Hırvat hocanın, Habertürk’ün haberine göre, “Bu maçı kazanarak yeniden gerçek gücümüzü gösterelim” ifadeleriyle öğrencilerini ateşlemeye çalıştığı gelen haberler arasında. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum