Tudor: Turu atlayacağımıza inanıyorum

Galatasaray'ın teknik patronu Igor Tudor, Östersunds mağlubiyeti sonrası, iki ayaklı bir maç oynadıklarını belirterek, “Turu geçeceğimize inanıyorum” dedi. Hırvat hoca Sneijder sorusuna ise “Onunla ilgili konuşmak istemiyorum” cevabını verdi

Tudor: Turu atlayacağımıza inanıyorum
13 Temmuz 2017 - 22:25

Sarı-kırmızılı takımın 2-0 mağlup olduğu Avrupa Ligi 2. Ön emele turu maçından sonra açıklamalarda bulunan Igor Tudor, “Biliyorsunuz iki ayaklı bir maç. İlk ayağı artık geride kaldı. Son birkaç gün bir şey yapmadık aslında. Takımı dinlendirip diri kalmalarını sağlamak istedik” dedi.

Tudor, “Yedi gün sonra ikinci ayağı oynayacağız ve bu turu geçeceğimize inanıyorum. Belhanda çok önemli bir oyuncumuz. Bu bir hafta içerisinde o da aramıza katılacak. Daha iyi olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.  

“HAZIRLIK 6 HAFTA SÜRER”

Normalde hazırlık döneminin 6 hafta sürdüğünü söyleyen Hırvat çalıştırıcı, “Bir hazırlık dönemi 6 haftadır. 6 haftada istediğiniz forma ulaşabilirsiniz. Sezonun geç kapanması ve erken açılması dezavantaj oldu. Biraz daha vakit gerekiyor kondisyon için. Az önce de söylediğim gibi haftaya bu turu geçeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.  

“KONUŞMAK İSTEMİYORUM”

Tudor, muhabirin Sneijder'in durumunu sorması üzerine ise tercümeyi beklemeden, “Onunla ilgili konuşmak istemiyorum” cevabını vererek röportajı bitirdi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum