Tudor'un istediği sürpriz isim

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor'un, orta sahaya alternatif olabilmesi için Arsenal'de forma giyen Alex Iwobi'yi istediği iddia edildi.

Tudor'un istediği sürpriz isim
23 Ağustos 2017 - 16:13

Yaptığı 8 transferle transfer dönemini epey hareketli geçiren Galatasaray, transfere doymuyor. Galatasaray'ın gündemine en son Arsenal'de forma giyen Alex Iwobi girdi. Sol kanata oyuncu arayan Sarı-Kırmızılılar Alex Iwobi için Arsenal'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmaya hazırlanıyor. Arsene Wenger'in de bu sezon kadroda düşünmediği Nijeryalı oyuncunun Arsenal ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Iwobi, 2 haftası geride kalan Premier League'de sadece 11 dakika süre alabildi. 

Şu anda görüşmelerin menajerler aracılığıyla yürütüldüğü ve olumlu yanıt gelmesi durumunda Galatasaray idari menajeri Cenk Ergün'ün İngiltere'ye gidebileceği iddia edildi. Galatasaray'ın Hırvat çalıştırıcısı Igor Tudor, Iwobi'yi orta alanda da oynaması nedeniyle transfer etmek istediği öğrenildi.

21 yaşındaki Senegalli Iwobi Arsenal altyapısında yetişti. Transfermarkt değeri 10 milyon euro olan oyuncu, sol ve sağ kanatta oynamasının yanı sıra orta alanda da oynayabilmekte.

Iwobi, geçtiğimiz sezon Arsenal formasıyla 39 maçta görev alırken 4 gol atıp 8 de asist yapmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum