''Türkiye, en önemli maçımız''

Galler forması giyen Harry Wilson, Türkiye maçı öncesi Ada basınına açıklamalarda bulundu.

''Türkiye, en önemli maçımız''
15 Haziran 2021 - 01:49
A Milli Takımımızın, EURO2020 A Grubu 2. maçında karşılaşacağı Galler'de forma giyen orta saha Harry Wilson iddialı açıklamalarda bulundu. 16 Haziran'daki kritik karşılaşma öncesi Ada basınına konuşan Wilson, Türkiye maçının 'en önemli maç' olduğunu vurguladı.

İtalya karşısında Türkiye'yi izlediklerini söyleyen Wilson, ''Türkiye'yi İtalya karşısında izledik. Onlar adına zor bir maçtı çünkü İtalya çok güçlü. Ancak Türkiye'nin ne kadar iyi kadroya sahip olduğunu biliyoruz. Dikkatli olacağız'' ifadelerini kullandı. 

''Bizim için en önemli maç''

Gruptaki durumu değerlendiren Wilson, Türkiye maçının kendileri için çok önemli olduğunu ''İlk maçımız berabere sona erdi. Bizim için kaybetmemek de önemliydi. Bu nedenle Türkiye maçında özgüvenli ve pozitif olmalıyız. Eğer Türkiye'yi yenersek, İtalya maçında daha da güçlü olacağız. Bu yüzden her şeyi bir kenara bıraktık ve sadece Türkiye maçına odaklandık. Türkiye maçı şu an bizim için en önemli maç'' sözleriyle dile getirdi.

A Milli Takımımız, EURO2020 A Grubu 2. maçında Bakü'de Galler ile karşılaşacak. Galler ilk maçında İsviçre ile 1-1 berabere kalırken, A Milli Takımımız ilk maçında İtalya'ya 3-0 mağlup olmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum