Türkiye-Galler muhtemel 11'ler

​​​​​​​A Milli Takım, EURO 2020 A Grubu'ndaki ikinci maçında Galler ile kozlarını paylaşacak.  İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Türkiye-Galler muhtemel 11'ler
16 Haziran 2021 - 02:00 - Güncelleme: 16 Haziran 2021 - 18:40
EURO2020 A Grubu'nda Türkiye ile Galler karşı karşıya gelecek.

Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Portekizli hakem Artur Dias yönetecek. Mücadele saat 19:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Türkiye: Uğurcan, Zeki Çelik, Merih, Çağlar, Umut, Cengiz, Kaan, Okay, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz

Galler: Ward, Davies, Rodon, Mepham, Roberts, Morrell, Allen, James, Ramsey, Bale, Moore

Beklenmedik oyun

Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası elemelerinde Fransa ile Hollanda karşısında gösterilen performansın ardından İtalya karşısında da umutlar artmasına karşın açılış maçı beklendiği gibi gitmedi. Favorilerden İtalya'ya kaybedilmesi normal karşılansa da Millilerin ortaya konduğu oyun eleştirildi. Ancak son 2 maçta alınacak en az 4 puan, A Milli Takım için fazlasıyla değerli olacaktır. Şenol Güneş'in öğrencileri, ivmeyi Galler karşısında yakalamayı hedefleyecek.

İsviçre'ye boyun eğmedi

Kağıt üstünde grubun en zayıf takımı olan belirlenen Galler, İsviçre karşısında hem oyun hem skor olarak beklenilenin üstüne çıktı. Geriye düşmelerine karşın pes etmeyen ve 1-1 ile sahadan puanla ayrılan Galler, Türkiye karşısında da benzer direnci ortaya koymaya çalışacaktır.

Galler 3-2 önde

Türkiye ile Galler arasında oynanan 6 maçın 1'i berabere bitti. Galler 3 mücadeleyi kazanırken Milliler sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum