Türkiye - Norveç maçının iki kilit ismi

Dünya Kupası elemelerinde Türkiye, Norveç ile çok kritik bir maça çıkıyor. Peki bu maçta iki takım adına kilit futbolcular kimler olabilir?

Türkiye - Norveç maçının iki kilit ismi
08 Ekim 2021 - 08:25 - Güncelleme: 08 Ekim 2021 - 08:27
2022 Dünya Kupası'nda Türkiye, en kritik maçına Norveç karşısında çıkıyor. Sahamızda oynuyoruz ve rakibin en önemli futbolcuları Erling Haaland, Alexander Sörloth, Joshua King yok. Bizim de kazanmaktan başka bir şansımız yok... 

Stefan Kuntz ile ilk maçına çıkacak olan Türkiye'de kilit futbolcu olarak Cengiz Ünder'in ön planda görüyoruz. Marsilya ile harika bir sezon başlangıcına imza attı. Kendisi için uzun süredir bu kadar formda değil dersek yanılmış olmayız. Özgüveni de oldukça iyi halde gözüküyor. Onun hızına, şutuna, deliciliğine çok ihtiyacımız var. Norveç savunması, merkezde sağlam bir takım. Cengiz gibi rakip geçebilen, içeri kat edebilen oyuncular bu maçta çok önem taşıyor.

Haaland yok, Sörloth yok, King yok! Peki kim var?

Norveç'te ise Haaland ve Sörloth yok belki ama dikkat etmemiz gereken isimler yine var... Mohamed Elyounoussi gibi. Norveçli futbolcu, bu maçta Norveç'in gole en yakın isimlerinden birisi. Fiziki sağlam, hızlı bir futbolcu. Kanatlardan içeriye bindirmeleri sever. O koşulara dikkat etmemiz gerekiyor. Odegaard ile maç boyunca bir uyum yakalamaya çalışacaklardır. Bu bağlantıyı kesmemiz lazım.

YORUMLAR

  • 0 Yorum