Uçan Hollandalı düşündürüyor

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie'nin dünkü Juventus Bükreş maçındaki performansı düşündürüyor. Geçtiğimiz sezon bir türlü bekleneni veremeyen Robin van Persie’nin dünkü maçta da etkisiz oyunu, teknik heyeti yeni arayışlara yönlendirmesi bekleniyor.

Uçan Hollandalı düşündürüyor
09 Temmuz 2017 - 16:14

Sarı-lacivertlilerin ‘Uçan Hollandalı’ lakaplı yıldızı Robin van Persie, dün oynanan Juventus Bükreş hazırlık maçındaki performansıyla beklenenin yine altında kaldı. 

Geldiği günden bu yana zaman zaman performansında artışlar olsa da sarı-lacivertli taraftarların kendinden çok daha fazlasını beklediği Hollandalı yıldız, dünka karşılaşmada da bekleneni veremedi. 

Maça ilk 11’de başlamasına rağmen, beklentilerden uzak bir futbol sergileyen van Persie, ikinci yarı başlarken yerini genç Ahmet Han’a bırakmak zorunda kaldı. 

Bu sezon teknik direktörlük koltuğuna Aykut Kocaman’ın oturmasıyla daha etkili olacağı tahmin edilen Hollandalı futbolcunun şu ana kadar olan performansı taraftarları memnun etmiyor. 

FORVETTE TEK KALDI

Takımda şu anda Emenike’nin ayrılması, Fernandao’nun sakatlığı nedeniyle alternatifsiz olarak görülen Van Persie ile bir görüşme yapması beklenen teknik direktör Aykut Kocaman’ın futbolcusuna, kendisinden çok şey beklendiğini ve daha etkili olmasını isteyeceği gelen bilgiler arasında. 

Bu arada yönetim de yeni sezonda üç kulvarda mücadele edecek olan takıma forvet bölgesinde alternatif isimler aramaya devam ediyor. 




YORUMLAR

  • 0 Yorum