Ufuk Sarıca, İspanya mağlubiyetini değerlendirdi

Türkiye, İspanya karşısında aldığı 73-56'lık skorla yenildi ve turnuvaya veda etti. Türkiye koçu Ufuk Sarıca, maç sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ufuk Sarıca, İspanya mağlubiyetini değerlendirdi
10 Eylül 2017 - 20:35

Ufuk Sarıca karşılaşma hakkında açık ifadelerle konuştu. Sarıca, "Hakem kalitesinin daha yüksek olması lazım veya bir standardı olması lazım. Bugün sahada iki tarafla ilgili standart yoktu. Komik komik teknik fauller var, bu şekilde olmamalı" dedi. Sarıca sözlerine "Güzel işler yaptığımızı söyleyebilirim. Takıma gösterdiği mücadeleden ötürü teşekkürler. Bizi destekleyenlere de teşekkürler." diyerek devam etti. 

A Milli ekibin koçu, "Gerçekten üzgünüm ama çok da gururluyum. Maçın hakkı bu değil, son iki-üç dakika oyundan düştük" diyerek sözlerini noktaladı.


İlk çeyrek sonucu: İspanya 19-10 Türkiye
İlk yarı sonucu: İspanya 33-25 Türkiye
3.çeyrek sonucu: İspanya 49-43 Türkiye

Türkiye, son 16'ya kalmayı başardığı turnuvada İspanya karşısında boyun eğdi. Avrupa basketbolunu domine eden İspanya, Türkiye karşısında henüz karşılaşmanın ilk periyodunda ağırlığını koydu. Oyunun her periyodunda oyunun kontrolünü elden bırakmayan İspanya, çeyrek finale yükselmeye hak kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum