'Umarım bize gol atmaz'

EURO 2020'nin açılış maçında Türkiye ile karşılaşacak olan İtalya Milli Takımı'nda teknik direktör Roberto Mancini, önemli açıklamalarda bulundu.

'Umarım bize gol atmaz'
10 Haziran 2021 - 19:09 - Güncelleme: 10 Haziran 2021 - 19:27
İtalya'nın teknik direktörü Roberto Mancini, A Milli Takım ile oynayacakları maç öncesinde konuştu.

Zevkli bir maç olacağını düşündüğünü vurgulayan Mancini, "Bir yıl geç de olsa turnuvanın başlayacak olması sebebiyle çok mutluyuz. İyi tekniğe sahip ve tehlikeli bir takımla oynayacağız. Bence harika bir maç olacak. İyi oyunlar bekliyorum. Amacımız iyi oynamak ve futbolun tadını çıkarmak. İyi takım olduğumuzu bilerek, rakiplere saygı duyarak ve kendi oyunumuzu oynamak için sahaya çıkmalıyız." dedi.

'Çok sevdiğim bir oyuncu ama...'

Burak Yılmaz'ı da öven Roberto Mancini, "Burak Yılmaz çok sevdiğim bir oyuncu ama umarım yarın bize gol atmaz. Türk taraftarları seviyorum ama yarın için üzgünüm, 90 dakikada kazanmak istiyoruz. Umarım Türkiye ile tekrar finalde karşılaşırız" şeklinde konuştu.

İtalyan teknik adam sözlerini, "Ben zor bir maç olacağını düşünüyorum. Türkiye güçlü bir takım onlara büyük saygım var. Eğer Türkiye'yi yenmek istiyorsak en iyi oyunlarımızdan birini sahada göstermemiz gerekiyor. İlk maçlar he zaman zordur" ifadeleriyle tamamladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum