Ümraniyespor evinde fire vermiyor!

TFF 1.Lig'in 6.haftasında Ümraniyespor evinde Denizlispor'u 4-2 mağlup etti. Antalyaspor'dan kiralanan Jean-Armel Drole, bu sezon TFF 1. Lig'de hat-trick yapan ilk oyuncu oldu.

Ümraniyespor evinde fire vermiyor!
25 Eylül 2017 - 17:45 - Güncelleme: 25 Eylül 2017 - 18:02

Ümraniye İlçe Stadında oynanan maça iyi başlayan taraf ev sahibi oldu. Antalyaspor'dan kiralanan Jean Armel Drole'nin 13 ve 29'uncu dakikalarda kaydettiği gollerle Ümraniyespor ilk yarım saatlik bölümü 2-0 önde kapattı.

İlk yarının uzatma dakikalarında Yusuf Şimşek'in yönetimindeki Denizlispor maça dengeyi getirdi. Hüseyin Üner ve Ziya Alkurt'un uzatma dakikalarında kaydettiği goller skoru dengeledi ve taraflar soyunma odalarına 2-2 eşitlikle gitti.

İkinci yarıda oyuna daha konsantre olan Ümraniyespor aradığı golü 72'inci dakikada İbrahim Akdağ ile buldu: 3-2. Denizlispor son dakikalarda skoru dengelemek istesede, ev sahibi ekibin Fildişili forveti buna izin vermedi. 89'uncu dakikada Drole tekrar sahne aldı ve kendisinin 3'üncü takımının 4'üncü golünü kaydederek skoru belirledi: 4-2.

Antalyaspor'dan kiralanan Jean-Armel Drole, bu sezon TFF 1.Lig'de hat-trick yapan ilk oyuncu oldu.

Bayram Bektaş yönetimindeki Ümraniyespor bu galibiyetiyle puanını 13'e yükseltirken, zirve takibini sürdürdü ve 2'inci basamağa yerleşti. Konuk ekip Denizlispor ise ligin 6.haftasında 5'inci mağlubiyetini aldı ve haftayı 1 puanla sonuncu sırada tamamladı.


Halil Mert Afacan / Futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum