Union SG - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'ye konuk oluyor. İşte Avrupa'daki hedefleri çin oldukça kritik olan mücadeleyle ilgili yaşanan son gelişmeler ve takımların muhtemel 11'leri.

Union SG - Fenerbahçe muhtemel 11'ler
07 Mart 2024 - 00:03 - Güncelleme: 07 Mart 2024 - 01:22
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Union SG ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

7 Mart Perşembe günü, RSC Anderlecht Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 23:00'da başlayacak ve EXXEN'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetecek.

Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Union SG: Moris, Burgess, Sykes, Machida, Rasmussen, Montes, Puertas, Sadiki ,Eckert, Terho, Amoura

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Djiku, Ferdi, İsmail (Fred), Krunic, Szymanski, Cengiz, Tadic, Dzeko

Fenerbahçe'de 3 eksik

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Becao, İrfan Can Kahveci ile Joshua King, Union Saint-Gilloise karşısında forma giyemeyecek. UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun Belçika temsilcisiyle oynanan maçta sahada olmayacak.

Rövanş 14 Mart'ta

Belçika'daki maçtan 7 gün sonra 14 Mart'ta Kadıköy'de rövanş karşılaşması oynanacak ve çeyrek finale kalan takım belli olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum