United Forsberg için 50 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Transferin hareketli ekibi Manchester United, Jose Mourinho’nun özel olarak istediği Leipzigli futbolcu için kesenin ağzını açtı.

United Forsberg için 50 milyon Euro'yu gözden çıkardı
28 Temmuz 2017 - 10:07 - Güncelleme: 28 Temmuz 2017 - 10:15

Kırmızı Şeytanlar, geçtiğimiz sezonun Bundesliga ikincisi Leipzig’in genç yıldızı Emil Forsberg için 50 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

KESENİN AĞZI AÇILIYOR

Romelu Lukaku transferi ile yaz dönemi rekorunu kıran Manchester United, yeni bir yıldızın peşine düştü. RB Leipzig takımına Bruma’nın takım arkadaşı olan İsveçli Forsberg için kesenin ağzını açan İngiliz kulübü, 50 milyon Euro’luk bir teklif hazırladı. Avrupa basınında çıkan haberlere göre Milan’ın da istediği Emil Forsberg transferinde United öne geçti.

“BİZİMLE KALACAK”

Öte yandan haberde Manchester United’ın, futbolcunun kulübü RB Leipzig’i ikna etmekte zorlanabileceği belirtildi. Kadronun bir başka dikkat çeken yıldızı Keita ile birlikte Forsberg’den de vazgeçmek istemeyen Alman kulübünün sportif direktörü, geçtiğimiz günlerde bir açıklamada bulunmuş ve iki oyuncuyu da satmak istemediklerini açıklamıştı. Forsberg’in geleceği önümüzdeki günlerde netleşecek.

25 yaşındaki Emil Peter Forsberg geçtiğimiz sezon Leipzig formasıyla çıktığı 31 resmi maçta 8 gol atıp 19 asist yapmıştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum