Emre Çolak hazırlık maçında coştu!

Milli futbolcu Emra Çolak, Deportivo'nun Racing Ferrol'ü farklı mağlup ettiği hazırlık maçına attığı gollerle damga vurdu.

28 Temmuz 2017 - 09:53 - Güncelleme: 28 Temmuz 2017 - 10:10

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Deportivo La Coruna, İspanya 2. Lig ekiplerinden Racing Ferrol'u Emre Çolak'ın çok etkili performansıyla 4-1 mağlup etti. 

Gollü mücadelede perdeyi açan isim 10. dakikada milli futbolcu Emre Çolak oldu. Milli futbolcu sağdan kesilen ortanın kale önünde sekmesiyle penaltı noktasında topla buluştu ve yaptığı düzgün vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak adece 5 dakika sonra Ferrol, Fran Sota ile eşitliği yakalayarak durumu 1-1'e getirdi. İlk yarının sonucunu belirleyen isim ise bir kez daha sahneye çıkan Emre oldu. Başarılı temsilcimiz, 33'te frikikten çok güzel bir golle fileleri havalandırarak takımını bir kez daha öne geçirdi. 

Mücadelenin son dakikalarında Da Lama, 82'de kendi kalesine attığı golle farkı ikiye çıkarırken, sonucu belirleyen isim 89'da Juanfran oldu ve Deportivo sahadan 4-1 galip ayrıldı. 

6'DA 6 YAPTILAR

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında altı maça çıkan La Coruna, tamamı alt lig ekipleri olan rakipleri karşısında farklı galibiyetler alarak 6'da 6 yaptı. 

10 GOLE KATKI VERMİŞTİ

Bugün La Coruna formasıyla ilk hazırlık maçına çıkan milli futbolcu Emre Çolak, iki golle takımına katkı verirken, geçtiğimiz sezon çıktığı 36 maçta 3 gol atıp 7 de asist yapmıştı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum