Uygun: Tekrardan geleceğiz

Süper Lig’de oynadığı 32 maçtan 26 puan çıkartan Gaziantepspor, Süper Lig’de veda etmeyi garantiledi

Uygun: Tekrardan geleceğiz
22 Mayıs 2017 - 19:54
Süper Lig’de oynadığı 32 maçtan 26 puan çıkartan Gaziantepspor, Süper Lig’de veda etmeyi garantiledi. Gaziantepspor teknik direktörü Bülent Uygun, gelecek sezon için açıklamalarda bulunmayı ihmal etmedi. Uygun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bazen bir şeyleri çok istenmenin yeterli olmadığını savundu. Teknik direktör Uygun, "Sonraki sezonlarda ise UEFA Avrupa Ligi ya da Şampiyonlar Ligi'ne gitmek nasip oldu. Buraya geldiğimizde en çok seyircime, takımın önde gelenlerine ve futbolcularıma güvenmiştim. 
Destek olmadığında, insanların inanmadıkları zamanlarda başarı sadece hayal olarak kalıyor.
 Hakem hatalarını saymama gerek yok 2 metre ofsaytı göremeyen, penaltılarımızı veremeyenlerle birlikte futbolcumuzun intihar etmesi açıkçası anlatılamayacak kadar vahim bir olaydı" ifadelerini kullandı. “BAŞARACAĞINA İNANIYORUM” Gaziantepspor’un tekrar Süper Lig’e çıkması için tüm şehrin birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade eden Uygun şu ifadeleri kullandı: "İnananlar inandıklarını başarmıştır. 
Gaziantepspor'un tekrar yeni sezonda başaracağına inanıyorum. Allah, Gaziantepspor'a ve diğer düşen takımlara en kısa sürede tekrar Süper Lig'e çıkmayı nasip eylesin"