''Uzayda bile şampiyonluk ister''

Türk futbolunun tecrübeli isimlerinden Ziya Doğan, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı.

''Uzayda bile şampiyonluk ister''
07 Nisan 2021 - 16:41
Türk futbolunun tecrübeli isimlerinden Ziya Doğan, Ajansspor'a yaptığı açıklamalarda bir dönem beraber çalıştığı Fatih Terim'den de bahsetti.

Ajansspor'dan Ahmet Uykan'a konuşan Ziya Doğan, Fatih Terim'in çok hırslı ve her zaman başarı isteyen bir teknik adam olduğunu dile getirirken ilginç ifadeler kullandı.

Fatih Terim'i anlatan Ziya Doğan, tecrübeli teknik adamla ilgili ''Fatih Terim'de öyle bir hırs vardır ki hiçbir zaman iddiasını kaybetmez. Ben kendisiyle Ankaragücü'nde oynarken çalıştım. Yani Fatih Terim, dünya şampiyonu olsun, uzayda neden değilim der. Fatih Terim, o kadar kolay doyacak bir insan değil'' ifadelerini kullandı.

Ziya Doğan, Süper Lig'de bir takım çalıştırmaya da sıcak baktığını söylerken, ''İddia ediyorum normal bir Anadolu takımına verilen bütçe bana verilsin Türkiye'de çok şey değişir. Ben amatör kümeden futbolcu alıp  bir hafta sonra Süper Lig'de oynattım. Gökhan Gönül, Mehmet Çakır, Erhan Güven gibi'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum