Valbuena: Bize hiç yakışmıyor

Mathieu Valbuena, Medipol Başakşehir maçında alınan şok yenilgi sonrası sahaya yığılıp kalan takım arkadaşlarına sitem ederken, bize hiç yakışmıyor ifadelerini kullandı. Fransız yıldız sonrasında ise hiçbir şeyin bitmediğini söyledi.

Valbuena: Bize hiç yakışmıyor
11 Eylül 2017 - 12:13

Sarı-lacivertli futbolcular, Başakşehir mağlubiyeti sonrası saha ortasında yığılıp kaldılar. Golün 90+3'te gelmesi takımı şoka uğrattı. Oyuncuların ağızları adeta bıçak açmazken, kahredici sonuç tüm statta derin bir üzüntüye yol açtı. Fransız yıldız Mathieu Valbuena ise bu durumu yadırgadı. Tecrübeli oyuncu, "Kaldırın kafanızı, bize hiç yakışmıyor. Biz büyük takımız" diye söyledi.

Henüz yeni başladıklarını ve hiçbir şeyin bitmediğini söyleyen Valbuena, ligde herkesin her an puan kaybedeceğini ifade edilirken, "Ben bizim takımda bugün sahada savaşan oyuncular gördüm üzülecek bir şey yok" dedi. Karşılaşmada 1 asist yapıp, 7 kilit pas veren 9 orta yapıp ve 8 de ikili mücadele kazanan Mathieu Valbuena, 90.2'lik başarılı pas yüzdesi ile oynadı. Futboluyla ve mücadelesiyle taraflı tarafsız herkesin takdirini toplamayı başaran 33 yaşındaki futbolcu 7 şut pası ile bu sezon ligde bir maçta en fazla şut pası atan isim oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum