Volkan Demirel ayrılıyor

Volkan Demirel, sezon başında Amerika'ya gitme kararını yeni mukavele sonrası ertelerken, Başakşehir müsabakasında ıslıklanmasından sonra sezon sonunda ayrılma kararı aldı.

Volkan Demirel ayrılıyor
11 Eylül 2017 - 12:16 - Güncelleme: 11 Eylül 2017 - 12:23

Süper Lig mücadelelerinde üst üste hatalı goller yemesinden dolayı Fenerbahçe'nin puanlar kaybetmesine sebep olan Volkan Demirel ile yollar ayrılıyor. Başakşehir müsabakasından kötü bir performans sergileyen ve taraftar tarafından ıslıklanan Demirel'in ayrılma kararını aldığı bildirildi. Sarı-Lacivertli Yönetim de 36 yaşındaki file bekçisi ile yapılan mukavelesindeki 1 yıllık opsiyonu kullanmak istiyor. Demirel, 40 yaşına kadar Sarı-lacivertliler'in kalesini korumayı hedefliyordu.

TARAFTARA HAK VERDİ

Geride kalan sezonun bitimiyle beraber eşi ile birlikte Amerika'ya giderek kariyerini orada devam etme kararı alan tecrübeli file bekçi, Sarı-Lacivertli Yönetimin, kal ısrarı sonrası 1+1 yıllık mukavele imzalamıştı. 

Bu sezon yaşanan olumsuz gelişmeler sonrası Demirel, Amerika hayalini sezon sonunda tekrar gündeme getirdi. Demirel, Sarı-Lacivertli taraftarların kendisine yönelik tepkisi ile kötü bir performans sergilediğim doğru protesto etmekte haklılar ben de taraftar olsam kendimi protesto ederdim dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum