Valbuena'da şartlar değişti

Fenerbahçe’nin yakın temasta olduğu Valbuena transferinde Fransız medyasından sürpriz bir iddia geldi.

Valbuena'da şartlar değişti
29 Mayıs 2017 - 13:33

Gelecek sezonda alternatifli bir kadro oluşturup sportif başarı elde etmek isteyen Fenerbahçe, transfer için düğmeye bastı. İlk olarak Taison’da yoğun mesai harcayan yönetim oyuncunun kulübü ile sözleşme imzalamasından sonra 10 numara pozisyonundaki Valbuena’ya yöneldi.

Transferde ilk girişimlerini gerçekleştiren Fenerbahçe, Ali Yıldırım vasıtasıyla teklifini iletti. Lyon’un olumlu baktığı ve masada anlaşma ortamının sağlandığı transferde Valbuena cephesinden olduğu gerekçesiyle sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

GÖRÜŞMELER DURDURULDU

İddialara göre France Football haberinde, Fenerbahçe ile Valbuena arasındaki görüşmeler, herhangi bir ilerleme kaydedilemediği için durduruldu. Valbuena'nın Fenerbahçe'ye sıcak bakmadığı ve kendisine hızlıca yeni bir kulüp arayacağı ifadelerine yer verdi.

Lyon’un bonservis elde etmek istediği yıldız için tek teklif Fenerbahçe’den. Lyon, Valbuena’nın maliyetinden kurtulmak ve bonservis elde etmek için oyuncuyu ikna etme planlarında.

2015’te 6 milyon euro bedelle Dinamo Moskova’dan Lyon’a transfer olan Valbuena, bu sezon 43 maçta 10 gol, 8 asistle takımına katkı sağladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum