Valbuena Ülker Stadyumu'nda büyülendi

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ni gezen Fransız yıldız, “Fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu, dünya çapında bir kulüp olduğunu stadyum gezisi esnasında da görmüş oldum” dedi.

Valbuena Ülker Stadyumu'nda büyülendi
13 Haziran 2017 - 17:31

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mathieu Valbuena, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ni gezdi.

Kulüp binasında Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım tarafından karşılanan Fransız yıldız önce Fenerbahçe Müzesi’ni gezdi. Bu sırada müzeyi ziyaret eden Fenerbahçeli taraftarlar Valbuena’yı karşılarında görünce şaşırırken sevgi gösterilerinde bulundu.

Daha sonra Fenercell'i ziyaret eden, ardından da Fenerium mağazasına geçen Mathieu Valbuena, Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya tarafından karşılandı. Fenerbahçe Televizyonu'nu da ziyaret ettikten sonra gezisini saha içinde noktalayan Fransız futbolcu çok etkilendiğini söyledi.

“TAM ANLAMIYLA ÜST DÜZEY”

“Fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu, dünya çapında bir kulüp olduğunu stadyum gezisi esnasında da görmüş oldum” diyen Valbuena şöyle devam etti:

“Müzede yer alan kupalar sayesinde Fenerbahçe tarihini gözlemleme şansı buldum. Aynı zamanda Fenercell, Fenerium ve kulübün diğer birimlerini de görerek Fenerbahçe’nin sadece futbol kulübü değil, tam anlamıyla üst düzey bir kulüp olduğunu gözlemlemiş oldum. Bundan dolayı çok mutluyum. Bana bu gezi esnasında eşlik eden kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Fenerbahçe TV de çok devasa bir kulüp televizyonu. Bazı kulüplerde kulüp televizyonları görmüştüm ama böylesine büyük ve harika televizyon stüdyolarına sahip kulüp televizyon kanalı görmemiştim. Çok etkilendiğimi söyleyebilirim.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum