Van der Wiel'den Fenerbahçe'ye sitem

Fenerbahçe'de son dönemi futbol dışı konularla meşgul eden Gregory Van der Wiel, basın toplantısında son dönemde yaşananlarla ilgili açıklamalar yaptı.

Van der Wiel'den Fenerbahçe'ye sitem
27 Mayıs 2017 - 13:34 - Güncelleme: 27 Mayıs 2017 - 13:51

Fenerbahçe'nin sezon başında PSG'den bedelsiz olarak kadrosuna dahil ettiği Gregory Van der Wiel, geçtiğimiz günlerde yaşadığını iddia ettiği dolandırıcılık konusuyla alakalı basın toplantısı düzenledi. 

"YAŞADIKLARIM HAYATIMA DARBE VURDU"

Yaşadığı olayların kendisine ciddi anlamda zarar verdiğini belirten Hollandalı, "Yaşadığım şey sadece kariyerime zarar vermedi aynı zamanda hayatıma darbe vurdu. Kulüple aramda işler yolunda gitmiyordu ve bu yaşananların ardından performansım daha da kötüye gitti" ifadelerini kullandı. 

"ŞAKA GİBİ!"

Kendisini dolandırdığını iddia ettiği Ümit Akbulut'un gözaltına alınıp serbest bırakılmasıyla ilgili yorumlarda bulunan Wiel, "Şaka gibi bir olay. Adamın çok sayıda dolandırıcılıkla ilgili dosyası var. Ama onu serbest bırakıyorlar. Bir sürü insan şikâyetçi olmuş, çok sayıda delil var ancak adamlar tehdit ediliyor ve serbest kalıyor" şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE'YE SİTEM!

Ekonomik problemleri yaşarken Fenerbahçe'nin kendisine destek olup olmadığı sorusuna sitemkâr bir cevap veren tecrübeli oyuncu, "Olduğu gibi mi anlatayım yoksa onların istediği gibi mi" yorumunda bulundu. 

"SNEIJDER YANIMA GELDİ"

Yaşadığı hadisenin ardından Sneijder'le görüştüğünü belirten Hollandalı futbolcu, "Wesley Sneijder yaşadıklarımın ardından yanıma gelerek 'Neden o adama para verdin, bana da gelip konuştu ama ben ona defol git diyerek gönderdim' dedi" diye konuştu. 

"DAHA ÖNCE HİÇBİR SORUN YAŞAMAMIŞTIM"

Ayrıca daha önce birçok yerde yatırım yaptığını söyleyen 29 yaşındaki oyuncu, "Ben yurt dışında da birçok kez yatırımda bulundum. Hiçbir sorun da yaşamadım. Ancak burada o şahıs beni kandırdı. Avukatlar bile iki taraflı hareket ettiler. Hem bizden para aldılar hem de karşı taraftan" dedi.

"4 MİLYON 400 BİN DOLAR VERDİM"

Karşı tarafla nasıl anlaştığına dair detayları da paylaşan Wiel, "Hep televizyona mı çıkacağım. Utanıyorum ben, kandırıldım! Altı parçada 4 milyon 400 bin dolar verdim onlara. Bana önce 'İnşaat işi yapacağız' dediler ardından da 'Floyt Mayweather'ı getirip promosyonla 12 milyon dolar kâr edeceğiz' diye konuştular. Ama beni kandırdılar" ifadelerine yer verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum