Arsenal, Ramazan'ı Mesut Özil ile kutladı

Premier Lig’de mücadele eden İngiliz ekibi, Türk asıllı futbolcunun görüntülü mesajı ile Müslümanların Ramazan ayını kutladı. Avrupa’da birçok kulüp ve yıldız da kutlama mesajları yayınladı.

Arsenal, Ramazan'ı Mesut Özil ile kutladı
27 Mayıs 2017 - 14:21 - Güncelleme: 27 Mayıs 2017 - 14:37

Avrupa’nın önde gelen kulüpleri ve futbolcuları, Müslümanların kutsal ayı Ramazan’ı sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla kutladı.

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, kişisel sosyal medya hesabından Türkçe ve İngilizce olarak “Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim” diyerek paylaştığı kutlama mesajında Ayasofya Camii’nin üzerinde hilal ve yıldız konularak gece çekilmiş bir görüntüsünü “Hoş geldin Yâ Şehri Ramazan” yazısıyla kullandı.


MESUT ÖZİL KONUŞTU

Mesut Özil’in formasını giydiği Premier Lig kulübü Arsenal’in resmi sosyal medya hesabı da Türk asıllı futbolcunun görüntülü mesajını takipçileri ile paylaştı. Mesut Özil, sosyal medya paylaşımında “Bütün Müslüman taraftarlara mutlu ramazanlar” ifadesini kullandı.

Yine Premier Lig’de mücadele eden Manchester City ve Manchester United kulüpleri de sosyal medya hesaplarında dünyadaki tüm Müslüman taraftarlar için yaptıkları paylaşımda "Ramazan ayınız mübarek olsun” mesajını iletti.

ARDA TURAN’DAN PAYLAŞIM

La Liga’da forma giyen temsilcimiz Arda Turan ise mesajında “Ramazan hoşluktur, berekettir, sabırdır. Hoş geldin 11 ayın sultanı” ifadesini takipçileri ile paylaştı.

CANNAVARO DA KUTLADI

Çin Futbol Ligi’nde Tianjin Quanjian takımının teknik direktörü olan eski İtalyan futbolcu Fabio Cannavaro da Ramazan ayını kutlayan Avrupalı isimler arasında yer aldı. Cannavaro, takipçileri ile paylaştığı mesajda, “Bütün Müslüman arkadaşlarımın ramazanı mübarek olsun” diye yazdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum