Van Persie'nin aklı tatilde

Süper Lig’in 34. haftasından Adanaspor’a konuk olacak olan Fenerbahçe’de van Persie, kasık sakatlığını öne sürerek maç kadrosunda yer almayı reddetti.

Van Persie'nin aklı tatilde
02 Haziran 2017 - 09:52 - Güncelleme: 02 Haziran 2017 - 09:56

Büyük umutlarla transfer edilen Hollandalı yıldız, geldiği günden beri beklentileri karşılayamadı ve hazır duruma gelemedi. Takımda maaş-performans denklemi göz önünde bulundurulduğunda en çok göze çarpan isim olan Persie, kasık sakatlığı nedeniyle çalışmalara katılmadı.

Sezon başında Vitor Pereira ile anlaşamayan Persie, 3. Ön Eleme turundaki Monaco maçlarında yer almamıştı. Ardından Pereira’nın ayrılması van Persie’de değişikliğe neden olmuş, oyuncunun sakatlığı geçmişti.

HAFTA BAŞINDAN BERİ

Hollandalı oyuncu hafta başından beri kasığındaki sakatlığı öne sürerek çalışma programlarında yer almayı istemiyor. “Kasığımda ağrı var. Bir türlü geçmiyor. Bu şekilde oynamam zor” diyerek zemin hazırlayan oyuncu için teknik heyet seferber oldu.

Advocaat’ın bugün Adana’ya gidecek kafilede van Persie’ye yer vermemesi beklenirken, tecrübeli teknik adamın bu duruma oldukça sinirlendiği gözlemlendi. Hollanda Milli Takımı’ndan çağrı bekleyen Persie, bu davranışıyla beklentisini çıkmaza soktu.

Advocaat, gelişme üzerine çift kale idmanında Moussa Sow’u forvette denedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum