Van Persie'ye sevindirici haberler

Geldiği günden beri sahaya yansıttığı futbolla eleştiri oklarının hedefi olan Robin van Persie, Aykut Kocaman ve Dirk Advocaat’tan sevindirici haberler aldı.

Van Persie'ye sevindirici haberler
08 Haziran 2017 - 10:22

Hollandalı teknik adamın Fenerbahçe’den ayrılarak Hollanda Milli Takımı’nın başına geçmesi, takıma yeni gelen Aykut Kocaman’ın da gelir gelmez van Persie’den övgüyle bahsetmesi oyuncunun keyfini bir hayli yükseltti.

Dirk Advocaat’ın Hollanda Milli Takım kadrosuna almadığı oyuncu moral bozukluğu yaşasa da tecrübeli teknik adamın yaptığı açıklama Hollandalıya umut ışığı oldu. Dirk Advocaat, “Van Persie eğer formunu üst düzeye çıkarırsa, onu kadroya çağırırım” ifadelerini kullandı.

KOCAMAN GÜVENİYOR

FFP kıskacında sezon arasında van Persie’nin menajerine “kulüp bul” diyen yönetim, bu kararından vazgeçerek gelecek sezonda tüm ipleri Aykut Kocaman’ın ellerine bıraktı. Tecrübeli teknik adam, “van Persie’den iyi forvet mi var?” diyerek oyuncusuna ne kadar güvendiğini belli etti. Gelecek sezonda Hollandalıdan tam olarak faydalanmak isteyen Kocaman, oyuncusunun iyi bir form yakalayacağını ifade etti.

2015-16 sezonunun başında Manchester United’dan 5 milyon Euro’ya (20 milyon TL) transfer edilmişti. Persie, Fenerbahçe’de çıktığı 83 resmi maçta 36 kez fileleri sarsarken, 8 golün de asistini yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum