Vardy ve Ahmet Musa Fenerbahçe yolunda

Mehmet Ekici ve Valbuena'yı kadrosuna katan Fenerbahçe’nin, Leicester City'nin iki forveti Jamie Vardy ve Ahmet Musa'yı transfer etmek istediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Vardy ve Ahmet Musa Fenerbahçe yolunda
14 Haziran 2017 - 16:25

Taraftarını iki sezondur hayal kırıklığına uğratan, yaptığı yıldız transferlerine karşın şampiyonluk yarışından uzak kalan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Sarı-lacivertli kulübün, iki sezon öncesinin şampiyonu Leicester City'nin yıldızları Jamie Vardy ve Ahmed Musa ile ilgilendiği iddiaları gündeme bomba etkisi yaptı. Fanatik’in haberine göre, Robin van Persie ile Fernandao'nun durumlarının belirsiz olması  nedeniyle Vardy ve Musa için zemin yokladığı iddia edilen Fenerbahçe yönetiminin iki forvet için para harcamaktan kaçınmayacağı belirtildi.

HASAN ALİ BEKLETİLİYOR

Öte yandan Sarı Kanarya’nın kaleci ve defans hattı için de çalışmalarını sürdürüyor. Hasan Ali Kaldırım ile son anda masadan imza atılmadan kalkılırken, Manchester City'den ayrılan Clichy'i kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe’de, Fransız sol bek yüzünden Hasan Ali'yi bekletiyor. 

31 yaşındaki Fransız futbolcunun bonservisinin elinde olması avantaj gibi gözükse de birçok talibi bulunuyor. Liverpool ve Bordeaux gibi Avrupa devlerinin yanı sıra Başakşehir’in de oyuncuya teklifte bulunduğu biliniyor.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum