Ve Mehmet Ekici FIFA'ya gidiyor

Ara transfer döneminin en çok konuşulan ismi Mehmet Ekici, FIFA’ya gidiyor

Ve Mehmet Ekici FIFA'ya gidiyor
18 Ocak 2017 - 09:00

Ara transfer döneminin en çok konuşulan ismi Mehmet Ekici, FIFA’ya gidiyor. Ödemelerindeki gecikme ve transfer olması için yapılan baskıyı FIFA’ya aktaracak.

Ara transfer döneminde adı Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Ekici, çıkmaza giren transferini noktalamak için FIFA’ya başvuruyor. Oyuncu zamanında ödenmeyen alacaklarını ve Trabzonspor Kulübü’nün yapmış olduğu “Beşiktaş’a git!” baskılarını iletecek.

TRABZONSPOR NEDEN DİRETİYOR

Trabzonspor, Mehmet Ekici’nin Ocak ayında bir başka kulübe imza atması gerçekleşirse, Olcay Şahan için Beşiktaş’a 200 bin Euro bonservisin üzerine 2 milyon Euro daha ödeyecek. Trabzonspor bu ücreti ödememek için oyuncusuna “Beşiktaş’a git” baskısı yapıyor.

Mehmet Ekici yaptığı açıklamalarda, “Ben Fenerbahçe’ye söz verdim. Ocak ayında veya sezon sonunda Fenerbahçe’ye gideceğim. Kadro dışı da bıraksanız Ofspor’a da yollasanız, Fenerbahçe’ye gideceğim.” dedi.

Trabzonspor’da şuan geleceği belirsiz olan Mehmet Ekici, Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Tesisleri’nde 4 güvenlik görevlisi ile birlikte tek başına çalışmalarına devam ediyor. Fenerbahçe, oyuncunun avukatını İstanbul’a davet etti.

Emre Öztürk - : vatandanhaber.com