Karavayev, Fenerbahçe'nin görüştüğü 10 numarayı açıkladı

Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde takıma kazandırdığı Oleksandr Karavayev, Fenerbahçe’nin Sergey Sydorchuk ile ilgilendiğini iddia etti

Karavayev, Fenerbahçe'nin görüştüğü 10 numarayı açıkladı
18 Ocak 2017 - 09:00

Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde takıma kazandırdığı Oleksandr Karavayev, Fenerbahçe’nin Sergey Sydorchuk ile ilgilendiğini iddia etti.

Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde Zorya Luhansk’tan takıma kazandırdığı Karavayev, Fenerbahçe’nin orta saha için Sergey Sydorchuk ile ilgilendiğini iddia etti. Ukrayna basınına samimi açıklamalar yapan Karavayev, “Bu takımın oyuncusu olmak harika bir duygu. Bana araba bile verdiler. İhtiyacın olan her şeyi sağlıyorlar. Herkes benim kısa sürede adapte olmam için çalışıyor. Taraftarlar, takımı çok seviyorlar.” dedi.

Ukraynalı oyuncular hakkında Karavayev, “Ukrayna Ligi, Türkiye Ligi’nin üst seviyesinde. Türkiye’deki şartlar daha iyi. Fenerbahçe’nin Sydorchuk’la yakından ilgileniyor. Çok iyi bir futbolcu ve merkezde önemli katkılar sağlayabilir.” dedi.

Takım hakkında Karavayev, “Lens bana çok yakınlık gösterdi. Otobüse ilk bindiğim anda bana ‘Hey! Dostum. Gel yanıma otur’ dedi. Robin van Persie ve Martin Skrtel çok mütevazi isimler. Herkes onlardan imza istiyor.” dedi.

Emre Öztürk – : Sporx