Ve Pepe imzayı attı

Siyah-beyazlılar çok önemli bir transfere imza attırdı. Dünyaca ünlü yıldız Pepe, Vodafone Park'ta kendini Beşiktaşlı yapan resmi sözleşmeyi imzalayarak, “Burada olmaktan çok mutluyum” dedi.

Ve Pepe imzayı attı
05 Temmuz 2017 - 14:38

Siyah-beyazlılar yılın transferini gerçekleştirerek Pepe’ye imza attırdı. Real Madrid ile yollarını ayırmasından sonra Beşiktaş ile anlaşma sağlayan Portekizli yıldız bugün resmi sözleşmeyi de imzaladı. 

Pepe, Beşiktaş’ta olmaktan son derece memnun olduğunu söylerken, “Umuyorum ki Beşiktaş taraftarına mutluluklar yaşatabilirim. Taraftarların sosyal medyada attığı mesajlar kararımda etkili oldu. Kulüple aramda kan bağı oluştu. İmzalar ve Kartal Pençesi'nden sonra rahatladım. İngiltere, İtalya ve Fransa'dan teklifler vardı. Ben Beşiktaş'ı seçtim. Porto'dayken Quaresma bana çok gol attırmıştı. Eskiye dayanan bir geçmişimiz var. Konfederasyon Kupası'nda kendisinden bilgi aldım. Beşiktaş formasını giymek için sabırsızlanıyorum. Formasını giydiğim takım için sahada her şeyimi veririm. Beşiktaş için de böyle olacak” açıklamasında bulundu. 

“İLGİYE CEVAP VERMEK İSTİYORUM”

Ünlü oyuncu, “Başkan, ikinci başkan ve bütün Beşiktaş yönetimi çok uğraştılar bu transfer için. Aileme gösterdikleri ilgi için de ayrı teşekkür ediyorum onlara. Bugünden itibaren kendimi Beşiktaş ailesinin bir parçası olarak görüyorum. Bir an önce Beşiktaş formasını giyip, taraftarın ilgisine cevap vermek istiyorum. Çok teşekkürler” şeklinde konuştu. 

ORMAN: ÇOK MUTLUYUZ

Başkan Fikret Orman ise taraftarın çok istediği bir dünya yıldızını kadrolarına katmaktan çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Taraftarımız Pepe'yi çok istiyordu. Onları mutlu ettiğimiz için biz de çok mutluyuz” dedi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum