Ve van der Wiel gidiyor...

Fenerbahçe'de bir türlü istediği performansı sergileyemeyen ve beklentilerin altında kalan Hollandalı oyuncu Gregory Van der Wiel İtalya Serie A takımlarından Cagliari ile anlaştı.

Ve van der Wiel gidiyor...
19 Ağustos 2017 - 19:10 - Güncelleme: 19 Ağustos 2017 - 19:21

İtalya Serie A takımlarından Cagliari, Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki sağ beki Van der Wiel'i kiralıyor.

Habertürk'ün haberine göre, sarı lacivertlilerde mutlu olmayan ve taraftarın da son hazırlık maçında ıslıklarla protesto ettiği 29 yaşındaki Hollandalı sağ bek Gregory Van der Wiel Fenerbahçe'den ayrılıyor. Daha önce Mauricio Isla transferinde Cagliari ile dostluk köprüleri kuran sarı lacivertliler bu doğrultuda Hollandalı oyuncuyu Cagliari'ye ücretsiz olarak kiralama konusunda prensipte anlaştı. Van der Wiel 1 yıl boyunca Cagliari formasını terletecek.

Bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla da ayrılığı duyuran Hollandalı oyuncu, Türkiye'den Amsterdam'a geçecek ardından da imza için İtalya'nın yolunu tutacak. 29 yaşındaki Hollandalı, Fenerbahçe'de bir türlü istikrarı sağlayamadı.

Sarı-lacivertli takımın 8 Ağustos'ta Ülker Stadyumu'nda oynadığı Cagilari hazırlık maçının ikinci yarısında van der Wial de görev yapmıştı.

1 yıl Fenerbahçe forması giyen Wiel geçen sezon 17 maça çıkıp, yalnızca 1 asist yapabilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum