Vincenzo Montella'nın EURO 2024 hedefi

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 öncesi İtalyan basınına özel bir röportaj verdi.

Vincenzo Montella'nın EURO 2024 hedefi
16 Nisan 2024 - 16:14
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta Dello Sport'a verdiği özel röportajında dikkat çekici ifadeler kullandı. Vincenzo Montella, EURO 2024'teki hedeflerimizi anlatırken, Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu hakkında da konuştu.

Türkiye'nin EURO 2024'teki hedeflerinin büyük olduğunu dile getiren Vincenzo Montella ''Tarihimizde ilk defa grubu lider tamamladık ve kalitemizi gösterdik. Elbette beklentiler büyük. Amacımız güzel futbol oynayarak, kendimize güvenerek turnuvada iyi bir sonuç almak. Hedeflerimiz büyük ama bunları hayâl etmemiz lazım. Türkiye'nin bizimle gurur duymasını sağlamalıyız'' ifadelerini kullandı.

Inter'de başarılı bir sezon geçiren Hakan Çalhanoğlu'ndan da övgü dolu ifadelerle bahseden Montella, ''Olgunluğu ve oyunu okuması, Hakan Çalhanoğlu'nu pozisyonunda üst sınıf bir oyuncu yapıyor. Başarısız olduğu bir şey bulmak zor. Tüm takımın onu desteklemesi lazım. Tek başına kazanamazsınız. Bu konuda Haaland ve Norveç örneğine bakmak gerekir'' dedi.

Genç yıldızlarımızdan Kenan Yıldız hakkında da yorumda bulunan Montella, ''Çok iyi yerlere gelebilir. Potansiyeli çok yüksek ve Juventus uçuşa geçmesi için ideal bir kulüp. Tekniği çok iyi, top kontrolüne bakın; her seferinde rakip kaleyi düşünüyor. Tabii bir yandan da eksiklerini tamamlamalı'' şeklinde konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum