Vitor Pereira'nın sürpriz adresi

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon yollarını ayırdığı ve şu anda Corintihans'ı çalıştıran Vitor Pereira için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Vitor Pereira'nın sürpriz adresi
07 Ekim 2022 - 11:24
Brezilya Serie A ekibi Corinthians'ın teknik direktörü Vitor Pereira ile ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Türkiye'de daha önce Fenerbahçe'de iki dönem görev alan Portekizli teknik adamın adı Premier Lig temsilcisiyle anılmaya başladı. Vitor Pereira'nın Corinthians'tan ayrılmak istediği ve İngiliz ekibiyle görüşebileceği kaydedildi.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Everton'la görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Vitor Pereira'nın bu kez Ada'ya gidebileceği ve kendisini yeniden Avrupa'da kanıtlamak istediği aktarıldı. Vitor Pereira ile Everton kurmayları arasında anlaşma sağlanmış ancak taraftar tepkisi nedeniyle bu birliktelik gerçekleşmemişti. Everton'da teknik direktörlük görevine Frank Lampard getirilmişti.

Wolverhampton iddiası

Fanatik Gazetesi'nin Brezilya basınına dayandırdığı habere göre; Wolverhampton'ın teknik direktörlük görevi için düşündüğü adaylar listesine Vitor Pereira da dahil edildi. Bruno Lage ile yollarını ayıran Premier Lig ekibinin, deneyimli çalıştırıcıyı takımın başına getirebileceği aktarıldı. Wolverhampton'da 10 futbolcunun Portekizce konuştuğu ve bu durumun Vitor Pereira'yı rahatlatacağı, takıma fayda sağlayacağı vurgulandı.

Wolverhampton'da teknik direktörlük görevi için düşünülen tek adayın Vitor Pereira olmadığı belirtildi. Sevilla'dan ayrılan Julen Lopetegui'nin de Wolverhampton'ın listesinde dikkat çeken bir başka aday olduğu kaydedildi.

"Ailemin bana ihtiyacı var"

Globo'da yer alan habere göre sözleşmesi yıl sonunda bitecek olan Vitor Pereira, kararını verirken göz önünde bulundurulması gereken en önemli faktörün aile olduğunu belirterek, "Ailemin bana ihtiyacı var. Üç çocuğum var ve bana ihtiyaçları var. Daha yakın olmama, eğlenmek için daha fazla zamana sahip olmama ihtiyaçları var. Buraya iki kez geldiler, ama onlarla çok az zamanım oldu. On yıldır ülkemin dışındayım, dünyayı dolaşıyorum, bu mesleği seçtiğimizde ödediğimiz bedel bu oluyor" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum