Volkan Demirel Başkan Ali Koç'la görüşecek

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan kaptan Volkan Demirel, Başkan Ali Koç ve Başkanvekili Semih Özsoy ile bir araya geleceği belirtildi. Volkan bir kez de yüz yüze özrünü dileyip, kendini ifade edecek.

Volkan Demirel Başkan Ali Koç'la görüşecek
18 Ekim 2018 - 22:49

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Fenerbahçe'de kadro dışı kalan oyuncularla ilgili durum yavaş yavaş netleşmeye başladı. 

Aatif'ın menajerine, "İsterseniz devre arasında takımdan ayrılabilirsiniz" mesajını eleten Yönetim; Dirar'ın temsilcisine, "Takım bulun" yanıtını verdi. 

Kaptan Volkan Demirel'le ilgili ise bugün-yarın sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor. Kaptan Volkan'ın yarın Başkan Ali Koç ve Başkanvekili Semih Özsoy ile bir araya gelerek üçlü bir zirve gerçekleştirecekleri öğrenildi.

Volkan'ın bu noktada yanlış anlaşılmaları gidereceği belirtiliyor. Volkan'ın, Başkanvekili Semih Özsoy'a herkesin içinde yüksek sesle bağırması ve alttan almaması af ihtimalini bir hayli düşürüyor. Yaptğı yazılı açıklama tatminkâr bulunmayan Volkan'ın yüz yüze görüşmede yapacağı konuşma affında etkili olacak.

BASINA GÖRÜŞMEDIK DIYORLAR AMA...

Öte yanda 3 futbolcuyla birlikte görevine son verilen 3 antrenör basının ısrarlı sorularına rağmen Başkan Ali Koç'la görüşmediklerini söylerken geçen pazartesi görüşmenin gerçekleştiği iddia edildi. Görüşmenin kulüpte gerçekleştiği kaydedildi.

Diğer yandan yaşananlardan sonra sarı-lacivertli takımın eski teknik patronu Aykut Kocaman sessizliğini koruyor. İngiltere'de bulunan Kocaman'ın bir açıklama yapmayacağı bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum