Volkan Demirel kulübeye doğru

Gelecek sezonda kalede rekabeti arttırmak için kaleci transferine yoğunlaşan Fenerbahçe, iddialı bir ismi takıma kazandırıp Volkan Demirel’i dinlendirmeyi hedefliyor.

Volkan Demirel kulübeye doğru
09 Haziran 2017 - 09:57

Bu sezon sözleşmesi sona eren ve sarı-lacivertli renklere 2+1 yıllık imza atacak olan Volkan Demirel, kulüp tarihinin en çok forma giyen ismi olmak istiyor.

Fenerbahçe yönetimi, gelecek sezonda Volkan Demirel’i ikinci kaleci olarak takımda tutarak tecrübeli file bekçisinin önüne iddialı bir isim getirmenin hedefinde. David Opsina ve Carlos Kameni ile temas halinde olan sarı-lacivertliler, iki isimden birinde mutlu sona ulaşmak istiyor.

David Ospina transferinde Arsenal’e 4 milyon vermeyi kabul eden Fenerbahçe, oyuncuya senelik 3 milyon euro gibi bir ücrette anlaştı. Ancak, oyuncunun maaş + prim ve özel istekleri bilançonun 15 milyon gibi bir tutara yükselmesine neden oluyor.

Fenerbahçe, Arsenal ve oyuncunun talep ettiklerini karşılaşmayı kabul ederken imza parası, menajer, prim ve bonus transferi zora sokan etken.

KAMENI’DE YAKIN TEMAS

Ospina’nın yükselen maliyeti Fenerbahçe’yi Carlos Kameni ismine itti. 2020 yılına kadar Malaga ile sözleşmesi bulunan  33 yaşındaki kaleci kiralık olarak takıma kazandırılmak isteniyor.

Fenerbahçe her ne kadar Ospina isminde şartları zorlamaya kararlı olsa da transferde alternatif isimler maliyet nedeniyle tercih edilebilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum