Volkan imzayı attı

Fenerbahçe’nin kaptanı Volkan Demirel Topuk Yaylası’nda yeni sözleşmeyi imzaladı. Törende konuşan tecrübeli kaleci, Muslera için “Saygı duyduğum bir isim. Galatasaray camiasındaki ender insanlardan birisi” açıklamasında bulundu.

Volkan imzayı attı
06 Temmuz 2017 - 13:34

Sarı-lacivertli takımın kaptanı Volkan Demirel sözleşme tazeledi. Topuk Yaylası’nda kamp yapan Fenerbahçe’de kaptanın imza töreni gerçekleştirildi. 

İmza töreninde Volkan Demirel birlikte Ali Yıldırım da hazır bulundu. 

Bir konuşma yapan Ali Yıldırım, “Bugün önemli bir gün. 16. yılını geçirecek. Volkan Demirel'in imza törenini yapacağız burada. Yuvada kaldığı için ona teşekkür ediyoruz. Abdullah Kiğilı da onun için geldi. Onu seviyoruz, yuvada kaldığı için mutluyuz” ifadelerini kullandı. 

Ali Yıldırım, tecrübeli kalecinin sözleşmesi süresiyle ilgili de “Volkan istediği müddetçe” dedi. 

“40’IMA KADAR OYNAMAK İSTİYORUM”

Törende söz alan Volkan ise “Zaten bundan başka bir şeyi hiçbir zaman düşünmedim. 15 yıldır hizmet ettiğim bu kulübe bedenim, vücudum, aklım el verdiği sürece her zaman hizmet edeceğime söz veriyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Teşekkür ediyorum. Uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet etmek istiyorum. Rekor Müjdat abide. Onu rekorunu kırmak istiyorum. 40 yaşına kadar oynamak istiyorum” diye konuştu.

“BUNLARI DÜŞÜNMEMİŞTİM”

Fenerbahçe’nin kaptanı, “Aslında bu formayı ilk giydiğimde bunları düşünememiştim. Ama zaman geçtikçe bu hedefi kendime koymuştum. Ne kadar çok bu camiaya hizmet edersem bu benim için gurur ve onurdur. Biz burada bir hedef için çalışıyoruz. Kim iyi olursa sahaya o çıkacaktır ve Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele edecektir” açıklamasında bulundu. 

“MUSLERA’YA SAYGI DUYUYORUM” 

Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Muslera ile de görüşlerini aktaran deneyimli file bekçisi, “Muslera ile bir ki seyahatimiz, yemek ortamlarımız olmuştu. Saygı duyduğum sevdiğim biri. Galatasaray camiasındaki ender isimlerden bir tanesi. Onu sevdiğimi buradan söyleyebilirim” ifadelerini kullandı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum