Wesley Sneijder'dan Galatasaray için itiraf geldi

Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından Wesley Sneijder, Hollanda'da katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken ifadelerde bulundu.

Wesley Sneijder'dan Galatasaray için itiraf geldi
16 Ağustos 2022 - 11:43
Hollanda'da katıldığı bir programda Galatasaray ve geleceği hakkında konuşan Hollandalı efsane oyuncu Wesley Sneijder, Galatasaray'da görev almak istediğini söyledi. Bir süredir ülkesinde futbol yorumculuğuyla birlikte teknik direktörlük eğitimlerine de devam eden Sneijder, teknik direktörlük kariyerine yurt dışında ve özellikle de Galatasaray çatısı altında başlamak istediğini belirtti.

Fanatik'in derlediği habere göre katıldığı programda konuşan Sneijder, "Galatasaray'da çalışmak harika olurdu. Orada harika zamanlar geçirdim. Güzel insanlarla ve kültürle dolu güzel bir kulüp. Evet, bir gün oraya geri dönmek isterim" dedi.

"Hollanda olmayacak, belki Türkiye"

Hollanda Futbol Federasyonu KNVB bünyesinde çalışmayacağını söyleyen Wesley Sneijder, açıklamasında; "Ne yapacağımı biliyorum, bu Hollanda'da olmayacak. Belki Türkiye'de" ifadelerine yer verdi.

Teknik adamlık kariyeri için ilk teklifin İrlanda'dan geldiğini ancak bunu reddettiğini belirten 37 yaşındaki isim, "Kabul etmedim ama yine de yurtdışına bakacağım, artık KNVB kapıları benim için kapalı" açıklamasını yaptı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum