Yasin'e zamlı yeni sözleşme geliyor

Sarı-Kırmızılılar’da transfer çalışmaları sürerken takımın önemli isimlerinden Yasin Öztekin’e zamlı yeni sözleşme önerilecek.

Yasin'e zamlı yeni sözleşme geliyor
10 Haziran 2017 - 12:34 - Güncelleme: 10 Haziran 2017 - 12:41

Spor Toto Süper Lig’de dördüncü olarak Avrupa Ligi elemerine gitmeye hak kazanan Galatasaray’da takıma geldiği günden bu yana önemli işler yapan Yasin Öztekin’e zamlı yeni sözleşme önerilecek. 

EKSİKLE YASİN İLE KAPATILACAK

Lukas Podolski ve Bruma’nın ayrılmasının ardından hücum bölgesinde sayısal eksiklik yaşayan ve kadrosunda Sinan Gümüş, Garry Rodrigues'i barından Sarı-Kırmızılılar, transfer yapmak yerine Yasin ile eksikliği kapatmak istiyor. Dursun Özbek’in tecrübeli isimle maaşını artırarak sözleşme imzalamak istediği belirtildi. 

600 BİN EURO ZAM ALACAK

Galatasaray’dan yıllık 1 milyon 150 bin Euro kazanan Yasin’e 600 bin Euro zam yapılarak 1 milyon 750 bin Euro’dan 1 yılı opsiyonlu 3 senelik sözleşmek imzalamak isteyen yönetim, maç başı ücreti de yükselterek kontratı yenileyecek. 

AHMUT BULUT TEMSCİL EDECEK

Daha önce Galatasaray ile menajeri aracılığıyla sorun yaşayan Yasin, daha sonra temsilcisini değiştirerek Ahmet Bulut ile anlaşmıştı. Yeni sözleşme için milli futbolcuyu Bulut temsil edecek. 

ÖNEMLİ KATKI YAPTI

Geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı formayla 36 maça çıkan 30 yaşındaki oyuncu, 11 gol atıp 1 de asist yaptı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum