Yasin Öztekin süresiz kadro dışı

Galatasaray'da Yönetim, Tuzlaspor’la oynanan kupa maçında kırmızı kart gören Yasin Öztekin’i süresiz olarak kadro dışı bıraktı

Yasin Öztekin süresiz kadro dışı
02 Ocak 2017 - 09:00

Galatasaray'da Yönetim, Tuzlaspor’la oynanan kupa maçında kırmızı kart gören Yasin Öztekin’i süresiz olarak kadro dışı bıraktı.

Galatasaray'da Yönetim Yasin Öztekin'i bu sezon ikinci kez kadro dışı bıraktı.  Yönetim, Adanaspor maçında oyundan alınmasına gösterdiği tepki ve son olarak Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Tuzlaspor maçında gördüğü kırmızı kartı gerekçe göstererek, Yasin’i süresiz kadro dışı bıraktı.  

Yasin Öztekin, uzun bir süredir sözleşmesinin iyileştirilmesi talebinde bulunuyordu. Adanaspor maçından sonra kadro dışı bırakılan ve 1 hafta takımdan ayrı çalışan başarılı oyuncu, tekrar takıma döndüğü sırada Yönetim’le konuşmuş ve sözleşmesinin ikinci yarıdan önce iyileştirileceğine dair söz almıştı. 

ÇİN VE ABD'DEN TEKLİFLER VAR

Milli futbolcunun; kadro dışı bırakılmasının ardından Çin Süper Ligi ve ABD MSL'den gelen teklifleri değerlendireceği belirtiliyor. Yasin Öztekin yapılacak görüşmelerde durumunda değişilik olmazsa Ocak ayında Galatasaray'dan ayrılacak.

: Ajansspor