Yedek Başakşehir'e tatsız sürpriz

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Kardemir Karabükspor, evinde yedek ağırlıklı kadroyla maça çıkan İstanbul Başakşehir'i 3-1'lik skorla mağlup etti.

Yedek Başakşehir'e tatsız sürpriz
19 Ağustos 2017 - 21:17

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Kardemir Karabükspor, evinde İstanbul Başakşehir'i 3-1'lik skorla mağlup etti.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan maça İstanbul Başakşehir yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı. Emre Belözoğlu, Adebayor, Visca, Mossoro, Elia, Clichy gibi isimlerin yedek soyunmasına rağmen maça hızlı başlayan Başakşehir oldu. Maçın 21. dakikasında Napoleoni'nin attığı golle 1-0 öne geçen Başakşehir, 29. dakikada Torje'nin golüne engel olamadı. İlk yarının son anlarında Epureanu kendi kalesine attığı golle soyunma odasına Karabükspor 2-1 önde girdi.

Grozav'dan muhteşem gol

İkinci yarıya Adebayor ve Emre'yi oyuna alarak başlayan Abdullah Avcı, istediği golü bulamadığı gibi maçın 67. dakikasında Grozav'ın yaklaşık 30 metreden attığı harika golle 3-1 yenik duruma düştüler. Kalan dakikalarda Başakşehir'de Elia oyuna girse de skor değişmedi ve 3 puanın sahibi 3-1'lik skorla Karabükspor oldu.

Bu sonucun ardından Erkan Sözeri yönetimindeki Karabükspor puanını 4'e yükseltti. Başakşehir ise 3 puanda kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Karabükspor Alanyaspor'a konuk olurken, Başakşehir ise Konyaspor'u ağırlayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum