Yıldırım'dan Advocaat'a uyarı

Süper Lig’in 33. haftasında Adanaspor’la karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Dirk Advocaat’a ve oyunculara Aziz Yıldırım’dan izin çıkmadı.

Yıldırım'dan Advocaat'a uyarı
02 Haziran 2017 - 14:29

Kupasız kapatılan sezonun ardından Aziz Yıldırım, kimseye izin vermemekte kararlı. Hollanda Milli Takımı’yla anlaştıktan sonra Süper Lig’de Adana maçına çıkmadan ülkesine gitmenin planlarını yapan Advocaat, Yıldırım vetosuna takıldı.

Trabzonspor maçında gördükleri sarı kartlarla son maç öncesi cezalı konuma giren Martin Skrtel ve Emanuel Emenike için de veto veren Aziz Yıldırım, oyuncuların İstanbul’da kalmalarını ve takım maçtan döndükten sonra ayrılmalarını istedi.

BAŞARI YOKSA İZİN DE YOK

Aziz Yıldırım, başarısız geçen sezonun ardından cezayı oyunculara kesmeye niyetli. Tatil planları yapan oyunculara, “Lig daha bitmedi. Bu takımın önünde kritik Adana maçı var. Mutlaka kazanmalıyız. Sezonu kupasız bitirdik, bari 3.’lük koltuğunu koruyalım. Son maç oynadıktan sonra kim nereye gitmek isterse gider. Zaten bazı arkadaşlarınız buradan milli takıma gidecek. Eğer iyi bir tatil ve sezonu biraz daha geç açmak istiyorsanız Adana maçını kazanın” şeklinde görüş bildirdi.

Trabzonspor maçının ardından takıma iki gün izin veren Advocaat, Yıldırım tarafından sert bir ifadeyle uyarılmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum